Shаrtnomа Mаjburiyatlаri Lozim Darajada Bajarilmaganligining Huquqiy Oqibаtlаri - Aliyev Axmadjon Azimjon o’g’li (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
ushbu maqolada shartnoma majburiyatlari buzilishining huquqiy oqibatlari va uning oldini olish maqsadida amalga oshirilayotgan islohotlar, shuningdek shartnoma majburiyatlari buzilishi natijasida shartnomaviy munosabat ishtirokchilariga nisbatan qonunchilikda belgilangan javobgarlik masalalari, shartnoma majburiyatlarini taʼminlash tartiblari va nazariy qarashlar oʼrin olgan.