Yangi O’zbekistonda Sohalarni Raqamlashtirish Samaradorligi - Исмоилова, Гулрух Арслон қизи (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada sohalarni raqamlastirish hamda oliy ta’lim muassasalarida tizimni raqamlashtirish masalalari ochib berilgan. Muallif o’quv jarayoniga raqamlashtirishni joriy etish ta’limni rivojlanishi bilan bog’liq har tomonlama tahlil qiladi.