Janubi-Sharqiy Osiyo Mamlakatlarida Kichik Biznes Va Xususiy Tadbirkorlikning Rivojlanishi - Mamadiyevich, Nurboyev Jaloliddin; Boburbek, Erkinov (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada Janubi-Sharqiy Osiyo mamlakatlarida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning rivojlanishi tahlil qilinadi. Mintaqada davlat tomonidan ko‘rsatilayotgan moliyaviy yordam, mikromoliyalashtirish va ta’lim dasturlarining kichik biznesni qo‘llab-quvvatlashdagi roli ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar va raqamli platformalar kichik tadbirkorlikning o‘sishiga qanday ta’sir qilayotgani haqida so‘z yuritiladi. Maqola kichik biznesning iqtisodiy barqarorlik va ish o‘rinlarini yaratishdagi ahamiyatini yoritadi.