Ногиронлиги Бўлган Ўқувчиларни Жамиятга Мослаштиришнинг Замонавий Педогогик Услублари Таҳлили (хорижий тажриба) - Мавжуда Ҳасанова, (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Мақолада ногиронлиги бўлган ўқувчиларни жамиятга мослаштириш (интеграциялаш) – инклюзив таълимнинг асосий мақсадларидан бири эканлиги, бу мақсадга эришиш учун замонавий педагогик услублардан фойдаланиш муҳимлиги масаласи таҳлил этилган.