Boshlang‘Ich Bosqichda Chet Tilini O‘Qitishda Interaktiv Metodlardan Foydalanish - Otabek qizi, Hamidova Lobarxon (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Mazkur maqola boshlang‘ich bosqichda chet tilini o‘qitishda interaktiv metodlarning ahamiyatini tahlil qiladi. Interaktiv metodlar o‘quvchilarning faol ishtirokini ta'minlab, o‘qitish jarayonini yanada samarali va qiziqarli qiladi. Chet tilini o‘rgatishda bunday metodlar o‘quvchilarning tilga bo‘lgan qiziqishini oshiradi va ularning tilni amaliyotda qo‘llash ko‘nikmalarini rivojlantiradi. Maqolada interaktiv metodlarning o‘ziga xos xususiyatlari, ularning o‘qitish jarayoniga ta'siri va amaliy misollar keltirilgan. Shuningdek, interaktiv metodlar yordamida o‘qitishning o‘ziga xos qiyinchiliklari va ularni yengish yo‘llari ham muhokama qilinadi.