Taym Menejmenet Maktabni Strategik Rivojlantirish Omili Sifatida: Muammo Va Echimlar - Saparbaevich, Bekniyazov Bayrambay (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktab direktorlarining ish va shaxsiy vaqtdan samarali foydalanish bo‘yicha diagnostika natijalari tahlil qilinadi. Taym-menejment diagnostikasi vazifalari, maqsadlari, direktorning ish vaqti va undan samarali foydalanish masalalari yoritilgan.