Blender Dasturining Tibbiyot Sohasidagi O‘Rni - qizi, Abduqodirova Maftuna Farxod; Raximjonovna, Fayziyeva Mahbuba (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada, Blender dasturining ortognatika sohasidagi o‘rni va imkoniyatlari, xususan jarrohlik amaliyoti natijasida kelib chiquvchi oqibatlarni oldindan ko‘rish, sifatli xizmat ko‘rsatish haqida bayon etilgan.