Ielts Reading Ko’nikmasini Rivojlantirish Uchun Eng Samarali Usullar Va Tavsiyalar - Absalamova Rohila Habibulla qizi (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqola IELTS Reading ko’nikmasini rivojlantirish uchun eng samarali usullardan foydalanish va eng foydali tavsiyalarga to’g’ri amal qilish haqida. Shuningdek maqolada, Reading yechish jarayonida vaqtdan qanday qilib unumli foydalanish, so’z boyligini qanday oshirish, testda asosan nimalarga ahamiyat berish va qaysi passagelarga ko’proq e’tibor qaratish haqida ham ta’kidlab o’tilgan. Shu bilan birga maqolada Reading yechish jarayonida tug’iladigan qiyinchiliklarga imkon boricha tezroq barham berish haqida tavsiyalar ham berib o’tilgan.