Ўзбекистон Тараққиётининг Янги Босқичида Нодавлат Нотижорат Ташкилотларининг Ривожланиши - Полвонов, У. Т. (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Бугунги кунда мамлакатимизда олиб борилаётган ислоҳотлар шароитида нотижорат ташкилотларининг тутган ўрни муҳим аҳамият касб этади, ушбу мақсад йўлида олиб борилаётган демократик ислоҳотларнинг мазму-моҳияти акс эттирилган. Мақолада Ўзбекистон тараққиётининг янги босқичида ННТлар учун яратиб берилаётган институционал ўзгаришларнинг тенденциялари таҳлил этилган. Қолаверса, сўнгги йилларда ННТ учун ажратиб берилаётган грантлар ва уларнинг таҳлили очиб берилган.