Ички Ишлар Органлари Фаолиятини Тартибга Солувчи Ички Идоравий Ҳужжатларни Тайёрлашда Юридик Техника Аҳамияти - Кучкаров, Шерзод Русланбекович (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Мақола ички идоравий ҳужжатларни тайёрлашда “юридик техника” ёки “қонунчилик техникаси”нинг аҳамияти, юридик техниканинг айрим жиҳатлари, унинг назарий-ҳуқуқий масалалари муаммолари юзасидан муаян даражада илмий-назарий тадқиқ этилган.