G‘Aznachilik Tizimining Nazariy Asoslari - Safarovich, Mallayev Zokir (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Mazkur maqolada g‘aznachilik tizimining nazariy asoslari va uning amaliyotda qo‘llanilishi yoritiladi. O‘zbekistonda g‘aznachilik faoliyatining shakllanishi, rivojlanishi va modernizatsiya jarayonlari tahlil qilinadi. Shuningdek, tizimning xalqaro standartlarga moslashuvi va uning davlat moliyaviy boshqaruvidagi ahamiyati ochib beriladi.