HOZIRGI VAQTDA TURIZMNI RIVOJLANTIRISH SIYOSIY VA IQTISODIY MEXANIZMLARI - Sayyora Karimovna, Yorova; Aziza Zikiryayevna, Shodikulova; Sohiba Yaxyayevna, Nasimova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Bu maqola turizm va uning yo’nalishlari haqida yaqqol misollar bilan ko’rsatilgan. Turizm industriyasi inson va umuman jamiyat hayotining sohasi boʻlib, bugungi kunda turli taʼriflarga ega