FAVQULODDA VAZIYATLAR VAZIRLIGI RAHBAR KADRLARIDA ENG MUHIM KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH ZARURIYATI - Laziz Shokirovich, Turayev; Allayar Baxtiyarovich, Axmedov; Xurshid Saydirasul o‘g‘li, Xayrullayev (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Favqulodda vaziyatlar vazirligi tizimidagi rahbar kadrlar faoliyatini amalga oshirish, ularda eng muhim kompetensiyalarni shakllantirishning ilmiy va amaliy jihatlarini tahlil etilgan. Shuningdek, Favquloda vaziyatlar vazirligi tizimidagi rahbar kadrlar o‘zlashtirishi kerak bo‘lgan eng muhimkompetensiyalar bo‘yicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan