Sport – Salomatlik - Latifovich, Melikulov Nurjov (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Sport va sog'lom turmush tarzi bir-biri bilan uzviy bog'liqligi, faol sog'lom turmush tarzi har qanday zamonaviy inson hayotining ajralmas qismi ekanligi, endi ko'proq odamlar yomon odatlardan voz kechish, to'g'ri ovqatlanish va sportni tanlash borasidagi ma’lumotlar tahliliga bag‘ishlangan.