Tikuvchilik Ishlab Chiqarishda Zamonaviy Informatsion Texnalogiyalarning O’rni - Baxtiyorovna, Nizomova Barno; Iroda, Raxmanova; Mohinur, Komiljonova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada Tikuvchilik ishlab chiqarishda zamonaviy information texnalogiyalarning o’rni. haqida ma’lumotlar keltirilgan.