Yarim Avtomatlashtirilgan Va To'liq Avtomatlashtirilgan Kiyim Ishlab Chiqarish Tizimlari: Farqlari Va Afzalliklari - Barnoxon, Nizamova; Dilshodbek, O'roqov; Davronbek, Shakarov (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqola kiyim sanoatidagi avtomatlashtirish tizimlari haqida so'nggi yangiliklar va rivojlanishlarni o'z ichiga oladi. Maqolada yarim avtomatlashtirilgan va to'liq avtomatlashtirilgan tizimlarning xususiyatlari, afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilinadi. Shuningdek, ikki tizim o'rtasidagi farqlar, ishlab chiqarish samaradorligi, texnologik imkoniyatlar va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari hamda kiyim sanoatida avtomatlashtirishning kelajagi haqida fikrlar taqdim etiladi.