BOLALADAGI PSIXOFIZIK RIVOJLANISHIDAGI KAMCHILIKLARNI TASHXISLASH TURLARI - Tabassum Ne'mat qizi, Xudayboqova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada ilk yoshda uchraydigan nuqsonlarni tibbiy-pedagogik-psixologik tashxislashning asosiy tamoyillari haqida malumot beriladi.bolalarda uchraydigan psixofizik kamchiliklar asosan psixologlar va bevosita tibbiyot xodimlari tomonidan amalga oshiriladi.ushbu maqolada tashxislashning barcha turlari haqida malumot beriladi.tashxislashning amaiy turlari bevosita bolalarda uchraydigan nuqsonlarni erta aniqlash va erta tashxislashga yordam beradi