MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA AQLI ZAIFLIKNING KELIB CHIQISHI VA IJTIMOIY MOSLASHUVI - Sohiba Baratovna, DJurayeva; Marhabo Yahyo qizi, Zoirova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Bugungi maqolamizda maktabgacha yoshdagi bolalarda aqli zaiflikning kelib chiqish sabablari , turlari, hamda ularning ijtimoiy moslashuvi , onaning homiladorlik davrlari haqida yoritib berilgan