Bernulli Sxemasi. Katta Sonlar Qonuni - Temirov Sherali Urol oʻgʻli (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Maqolada Bernulli sxemasi va kata sonlar qonuni Chebishev tengsizligi va teoremasi yuzasida masalalar keltirilgan.