Ҳуқуқбузарликлар Профилактикасида “Хавфсиз Маҳалла” Концепциясини Амалга Оширишнинг Долзарблиги - Абдусалямович, Тураббаев Хусан (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ушбу мақолада бугунги кунда мамлакатимизда амалга оширилаётган ҳуқуқбузарлик профилактикаси соҳасидаги ислоҳотлар, жиноятларни маҳаллалар кесимида жиловлаш ва криминоген шароитларни яхшилаш мақсадида “хафвфсиз маҳалла” концепциясини жорий этиш борасидаги амалга оширилиши лозим бўлган профилактик чора-тадбирлар ёритиб берилган.