Ўзбекистон Республикасининг Ҳуқуқ Тизимида Маъмурий Ҳуқуқнинг Тутган Ўрни - Алибоев Ҳимайдин Файзулла Ўғли (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасининг ҳуқуқ тизимида маъмурий ҳуқуқнинг тутган ўрни, унинг бошқа ҳуқуқ соҳалари ва фанлар билан алоқадорлиги, маъмурий ҳуқуқнинг предмети, субъекти ва манбаалари ҳақида батафсил ёритиб ўтилган.