SURXONDARYO VILOYATIDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISH YO’NALISHLARI VA ISTIQBOLLARI - o’g’li, Abdurasulov Boburjon Ilhom (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning rivojlanish holati va istiqbollari haqida yozilgan.