SURXONDARYO VILOYATIDA HUDUDLARNI IJTIMOIY-IQTISODIY RIVOJLANTIRISH LOYIHALARINI AMALGA OSHIRISHNING USTUVOR YO’NALISHLARI VA ISTIQBOLLARI - Saemnazarovich, Jumayev Oybek (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyati hududlarini ijtimoiy-iqtisodiy rivojlantirish bo’yicha loyihalarni amalga oshirishning ustuvor yo’nalishlari va isdiqbollari haqida yozilgan.