Тергов Органлари Ходимларининг Ҳуқуқий Онгининг Ҳолати Ва Ундаги Бузилишлар - ўғли, Хамраев Жасур Қудрат (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Мақолада дастлабки тергов босқичида айбланувчининг айбсизлиги презумпцияси принципининг умумий қоидалари терговчининг касбий ҳуқуқий онги билан боғлиқлиги, шунингдек тергов ҳаракатларини амалга ошириш жараёнида терговчининг касбий ҳуқуқий онгининг бузилишига таъсир кўрсатувчи омиллар, мавжуд муаммолар кўриб чиқилган.