Rentа Shаrtnоmаsi Tushunchаsi Vа Mоhiyаti - Xudoynazarova Ozoda Mizrob qizi (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada renta shartnomasining fuqarolik qonunchiligidagi ahamiyati tahlil etilgan. Shuningdek, mazkur mavzu yuzasidan amaliy misollar keltirib o’tilgan.