MASOFAVIY TA'LIM BERISH SHAKLINING XUSUSIYATLARI: AFZALLIKLAR VA KAMCHILIKLAR - Mirzanazarova Vazira Akbaraliyevna (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ma’lumki, bugungi kunda masofaviy ta’lim shaklida o’qitish ta’lim berishning samarali usullaridan biri bo’lib qoldi va bu usul ko’p jihatdan ta’lim beruvchi va ta’lim oluvchi o’rtasida bir qator qulayliklar yaratadi. Ushbu maqolada aynan ta’limning shu shakli haqida so’z yuritilati. Uning afzalliklari bilan bir qatorda ayrim kamchiliklari haqida ham to’xtaalib o’tishni joiz deb topdik.