Korxonada Hayot Faoliyati Xavfsizligi Masalalari - Ismatullayevich, Yahyoyev To‘lqin (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Xozirgi kunda xavfsizlik masalalari yanada keskinlashdi. Fan, texnologiya, sanoatning rivojlanishi odamlar uchun yangi xavf-xatarlarning paydo bo'lishiga olib keladi. Shunday, o'tgan asrda yadro fizikasi va atom qurollarining yaratilishidagi katta kashfiyotlar radiatsiya xavfining paydo bo'lishiga olib keldi. Ushbu maqolada hayot faoliyati xavfsizligi to‘liq ko‘rib chiqilgan.