Narx Atamasining Mohiyati, Mazmuni Va Uning Ahamiyati - Abdusaitovich, Raximov Xasan (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada "narx" atamasining iqtisodiyotdagi ma'nosi va ahamiyati o'rganiladi. Narx bozor iqtisodiyoti faoliyatida asosiy rol o'ynaydigan asosiy tushunchadir. Narxning ma'nosi va tabiati bozor iqtisodiyoti qanday ishlashini tushunish uchun muhimdir. Narx resurslarni taqsimlash, samaradorlikni oshirish va iste'molchilar farovonligini oshirish uchun ishlatilishi mumkin bo'lgan kuchli vositadir.