Innovatsion Menejment – Samaradorlikni Oshirish Tizimi Sifatida - D. M., Malikova; U., Abdujabborov (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada innovatsion faoliyat orqali kompaniyalar samaradorligini oshirishda innovatsion menejmentning o’rni, ahamiyati va vazifalari ko’rib chiqilgan. Maqolada innovatsiya va innovatsion menejment kategoriyalariga turli qarashlar tahlili keltirilgan.