NEMIS VA O’ZBEK TILLARIDA FE’LNING MAYL KATEGORIYASI, HAMDA UNING O’ZIGA XUSUSYATLARIGA OID - Xamidovna, Nuritdinova Shoira (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Maqolada nemis va o’zbek tillarida fe’l so’z turkumi, uning nemis va o’zbek tillarida qo’llanishi, fe’l mayllari, ularning har ikki tillardagi xususiyatlari hamda ularning o’ziga hos tomonlari, shu bilan birga o’xshash va farqli tomonlari haqida fikr yuritiladi.