YUZ YILLIGING MUBORAK BOʻLSIN OʻZBEKISTON! - Saidakbar , Shamsiyev (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Tarix uchun uncha uzoq boʻlmagan soʻngi asr, bir davlat uchun juda koʻp voqealarni soʻzlab berdi. Ushbu qisqa maqola mustaqil Oʻzbekistonning hudud jihatdan paydo boʻlishidan to bugungi hurriyat zamoniga yetib kelishiga bagʻishlanadi.