Kasb Hunarga O‘Qitishda Uning Sifatini Va O‘Quvchi Faolligini Oshirish - Kurbanov, A. J. (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada Jamiyatimizdagi qayta qurish yoshlar zimmasiga har sohada faol ishtirok etishlari uchun keng yo‘l ochib berdi.