Ўзбошимчалик Билан Қурилган Иморат Ва Унинг Оқибатлари Ҳақида Нималарни Ёдда Тутиш Керак - ўғли, Зармасов Наврўз Фазлиддин (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ушбу илмий мақолада ўзбошимчалик билан қурилган иморат ва унинг оқибатлари ҳақида нималарни ёдда тутиш кераклиги, у қандай тартибда амалга оширилади шуларни келтириб ўтилган.