Zamonaviy Axborot Texnologiyalari Infratuzilmasining Tarkibiyqismlari - Ergashevich, Ernazarov Alisher; o’g’li, Abduhamidov Muhammadali Zufar (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy axborot texnalogiyalari infratuzilmasining bir necha tarkibiy qismlari ko’rib chiqilgan. Shuningdek,zamonaviy axborot texnalogiyalarini afzalliklari va hayotdagi o’rni. Bundantashqari, standart axborot texnalogiyalari infratuzilmasining tarkibiy qismlari va zamonaviy axborot texnalogiyalarini turli xil tashkilotlarda qo’llanilishini ko’rib chiqamiz.