ZAMONAVIY JAMIYATGA O’TISHDA TIZIMNI SHAKLLANTIRUVCHI BILIM FUNKSIYALARINING TRANSFORMATSIYASI - Ahmedova Dilafro‘z Qudratillaevna (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Ushbu maqolada bilimga doir dunyoning yirik faylasuflarining qarashlari, bilim funksiyalarining transformatsiyasi masalalari ilmiy tahlil qilingan.