Тв: Ихтиро Ва Фаолият Қирралари - Убайдуллаевна, Сайдуллаева Нодира (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Телевидение ўзининг синтетик табиати, вазифлари, санъатнинг бошқа турлари билан боғлиқлиги билан алоҳида аҳамиятга эга. Техник имкониятлардан тўла фойдалана олиш, ТВ маҳсулотларни асар даражасига олиб чиқиш долзарб мавзулардан биридир. Мақолада ТВнинг вазифалари, синтетик табиати, ифодавий воситаларига алоҳида эътибор қаратилган.