Сассиқ Коврак - Шифобахш Ўсимлик Ва Ундан Оқилона Фойдаланиш Йўллари - Муротовна, Холматова Муҳайё (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2024)
Мақолада сассиқ коврак – Ferula foetida (Bunge) Regel ўсимлигининг шифобахшлик хусусияти, кимёвий таркиби, тиббиётда ва халқ табобатида фойдаланиши ва ундан оқилона фойдаланиш йўллари ёритилган.