ДАВЛАТ БОШҚАРУВ ИДОРАЛАРИ АХБОРОТ РЕСУРСЛАРИ КОНФИДЕНЦИАЛЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ АСОСЛАРИ - Эрназаров Алишер Эргашевич; Аброров Жаҳонгирхон (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2023)
Давлат бошқарув идоралари ахборот хавфсизлигини таъминлаш муҳим вазифа ҳисобланади. Электрон ҳукумат тизимида фуқароларнинг шахсий маълумотлари, молиявий маълумотлар ва давлат сирлари каби жуда кўп миқдордаги махфий маълумотлар қайта ишланиши ва сақланиши сабабли ушбу маълумотларни рухсатиз кириш ва улардан фойдаланишдан ҳимоя қилиш чоралари зарур.