Til Ko’nikmalarini Integrallashtirilgan Holda O’qitish - Zulfizar Qochqorova (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola til o'rganishda to'rtta til ko'nikmalarini - o'qish, yozish, gapirish va tinglashni birlashtirish muhimligi bayon etilgan. Ya'ni bunda har bir ko'nikmalarning o'zaro bog'liqligini koʻrsatib beradi va o'qituvchilarga o'zlarining til darslarida integratsiyalashgan faoliyatni kiritish uchun amaliy strategiyalarni taqdim etadi. Matnda aniq faoliyat va darsni rejalashtirishga yaxlit yondashuv, shuningdek, har bir ko'nikmaning integratsiyasini qo'llab-quvvatlash uchun texnologiyadan foydalanish muhokama qilinadi. Umuman olganda, u har tomonlama tilni bilish va real hayotdagi muloqot qobiliyatlarini rivojlantirish uchun integratsiyalashgan til o'rganishning afzalliklari haqida fikr yuritilgan.