Til Ko’nikmalarini Integrallashgan Holatda O’qitish Usullari - Zulfizar Qo'chqorova; Solijonova Ruhsorabonu (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2023)
Ushbu maqolada dars mashg`ulotlari davomida to`rtta ko`nikmani (tinglash, gapirish, o`qish va yozish) birlashtirish uchun turli xil faoliyat va mashqlarni o`z ichiga olishimiz; masalan nutq va tinglash ko`nikmalarini yaxshilash uchun guruh muhokamalari va taqdimotlarni o`z ichiga olishimiz, shu bilan birga o`qish va yozish qobilyatlarini oshirish uchun o`qishni tushunish mashqlari va yozish topshiriqlarini o`z ichiga olishimiz mumkinligi haqida bir qanchasi sanab o`tilgan.