Zamonaviy O’qitish Usullari - Qo’chqorova Zulfizar; Qosimova Xursanoy Xoshimjon qizi (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2023)
Ushbu maqola zamonaviy o’qitish usullarini mohiyatini va uning turlari, hozirgi kunda zamonaviy texnologiyalarning ta’lim sohasidagi o’rni va samarasi haqida. Hozirgi kundagi zamonaviy texnologiyalar insonlar uchun asosan ta’lim sohasida yaxshi natijalarni ko’rsatish uchun xizmat qilmoqda. Ta'lim muassasalarida innovatsion usullardan foydalanish nafaqat ta'limni yaxshilash, balki odamlarning imkoniyatlarini kengaytirish, boshqaruvni kuchaytirish va mamlakatning inson taraqqiyoti maqsadiga erishish yo'lidagi sa'y-harakatlarni kuchaytirish imkoniyatiga ega.