Электрон Хукумат Тизимида Ахборот Хавфсизлигини Таъминлаш - Эрназаров Алишер Эргашевич; Джўраев Нодиржон; Аброров Жаҳонгирхон; Қурбонмуродов Aбдулла (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2023)
Электрон ҳукумат тизимида ахборот хавфсизлигини таъминлаш муҳим вазифа ҳисобланади. Электрон ҳукумат тизимида фуқароларнинг шахсий маълумотлари, молиявий маълумотлар ва давлат сирлари каби жуда кўп миқдордаги махфий маълумотлар қайта ишланиши ва сақланиши сабабли ушбу маълумотларни рухсатиз кириш ва улардан фойдаланишдан ҳимоя қилиш чоралари зарур.