Maktabgacha Ta’limda Raqamli Geymfikatsiyadan Foydalanish Metodikasi - Baxtiyorjon qizi, Nabiyeva Shaxlo (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim jarayonida raqamli geymfikatsiya (o‘yinlashtirish) texnologiyalaridan foydalanishning mazmuni, pedagogik imkoniyatlari, metodik tamoyillari va amaliy qo’llash bosqichlari yoritiladi.