Товар-моддий ресурслар ҳаракатини бошқаришда маркетинг тадқиқотларининг аҳамияти ва хусусиятлари - Шерзод Холмуродович Пардаев; Adhamjon Ochilov (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2023)
Ушбу мақолада товар-моддий ресурслар ҳаракатини бошқаришда маркетинг тадқиқотларининг аҳамияти ва хусусиятлари, уларнинг ўрганилиши бўйича олимларнинг фикр ва мулоҳазалари, уларни амалиётга жорий этиш бўйича илмий хулосалар келтирилган.