Helicobacter Pylorining Klaritromitsinga Chidamliligi Va Eradikatsiya Terapiyasi Samaradorligini Oshirishning Zamonaviy Strategiyalari - Anvarovich, Djumayev Akbar (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu ilmiy maqola Helicobacter pylori infeksiyasida klaritromitsinga chidamlilik mexanizmlari va eradikatsiya terapiyasi samaradorligini oshirishga doir zamonaviy yondashuvlarni tahlil qiladi. Maqolada H. pylori ning antibiotiklarga sezgirligi, vismutli to‘rt komponentli terapiyaning ustunliklari va rebamipidning ad’yuvant sifatida qo‘llanishi bo‘yicha klinik dalillar keltirilgan.