Ўқувчи Ёшларда Тадбиркорлик Билимларини Ривожлантиришнинг Педагогик Омиллари - Темиров, Анвархон (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Мақолада ўқувчи ёшларда тадбиркорлик билимларини ривожлантиришда муҳим бўлган педагогик омиллар таҳлил қилинган. Таълим жараёнида инновацион ёндашувлар, интерактив усуллар ва амалиётга йўналтирилган ўқув дастурлари орқали ёшларда тадбиркорлик компетенцияларини шакллантириш йўллари ёритилган. Шунингдек, оила, мактаб ва жамиятнинг ўзаро ҳамкорлигида тадбиркорлик салоҳиятини оширишнинг самарали йўналишлари кўрсатилган.