Harbiy Boshqaruvda Faollikni Ijtimoiy-Psixologik Jihatlari - Baxtiyorovich, Umarov Davronbek (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Ushbu maqolada harbiy boshqaruv tizimining nazariy asoslari, uning tarkibiy qismlari hamda zamonaviy sharoitda rivojlanish tendensiyalari tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli texnologiyalar, axborot boshqaruvi va kiberxavfsizlikning harbiy boshqaruv tizimiga ta’siri ilmiy asosda yoritiladi.