Терроризмнинг Келиб Чиқиш Тарихи - Халилов, А. М. (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Мақолада терроризм атамасининг тушунчаси, унинг келиб чиқиш тарихи, шунингдек, тарихда террорчилик ҳаракатларининг юзага келишга сабаб бўлган омиллар, шарт-шароитлар ва мақсади мисолларда келтириб ўтилган.