Huquqbuzarliklarni Bevosita Amalga Oshiruvchi Davlat Organlarining Huquqbuzarlik Sodir Etishga Moyil Shaxslar Bilan Ishlash Vazifa Va Vakolatlari - Tuxtayevich, Aslanov Bobur; og‘li, Ravshanov Dostonjon Ravshan (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Amaliyot va nazariyani uyg‘unligini ta’minlash va sohaviy xizmat organlari xodimlari o‘rtasida o‘z vakolati doirasiga tegishli bo‘lgan huquqbuzarliklarni ko‘rib chiqish va huquqbuzarliklar sodir etishga moyil bo‘lgan shaxslarning profilaktik hisobini yuritishda uchrayotgan muommolarni ayrim davlat organlari misolida yoritib o‘tish maqsadga muvofiqdir.