Амалий Машғулотларни Олиб Боришда Замонавий Педагогик Технологияларнинг Ўрни - Ҳ. Б., ТОШЕВА (Journal of Innovation in Education and Social Research, 2025)
Мақолада Бухоро тиббиёт институти 3-курс талабаларига “Ички касалликлар пропедевтикаси” фанидан ўтказилган амалий дарс жараёнида “Кластер” ва “Уч поғонали интервью” интерфаол усулини қўлланилиш самарадорлиги натижалари келтирилди. “Кластер” усули машғулотларнинг назарий қисмига мос келади, талабанинг тезкор фикрлашга ўргатади. “Уч поғонали интервью” усули мавзунинг махсус қисмига мос келиб, амалий кўникмани ўрганиши учун юқори самарадорликка эга.